Nieuws

Nieuws

Pasen

Stille Week 2024 Paasvespers vanuit Zwolle-West Vanaf maandag 25 maart t/m zaterdag 30 maart wordt elke avond om 19:30u een Paasversper gehouden: 25-3 in de Stinskerk Online: Live uitzending – Stinskerk 26-3 in de Open Kring (Hofstedestraat 1) Online: YouTube – de Open Kring Zwolle 27-3 in De Fontein (Sterrenkroos 56) Online: YouTube – De…

Nieuws

Tienerdiensten

Tienerdiensten zijn er voor tieners vanaf 12 jaar en de insteek is om in een ongedwongen sfeer met leeftijdsgenoten uit de kerk over diverse onderwerpen te praten of op een andere manier bezig te zijn met geloven. Je kunt hierbij denken aan relaties, muziek, school, sport, internet, geluk, gebed, communicatie, noem maar op. Kortom alles wat jou in deze maatschappij bezighoudt.

Nieuws

PROGRAMMA 2023 – 2024

Het programma van de Stinskerk voor 2023-2024.

Nieuws

Jaarthema 2023-2024: ‘Ga mee!’

‘Ga mee!’ is het jaarthema van de Protestantse Kerk voor het seizoen 2023-2024. Als Stinskerkgemeente sluiten we hier bij aan. Het thema is een uitnodiging voor jong en oud. Om op te staan.

Nieuws

“Leef je droom”

Leef je droom! Onze wens gaat in vervulling. Wij gaan vanaf 1 november a.s. vrijwilligerswerk doen op het Matunkha-Centre in Malawi. Hier wordt ondersteuning geboden aan de lokale bevolking met als doel zelfredzaam te worden. Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen.

Nieuws

Op zoek naar een organist / pianist!!

Voor het begeleiden van de diensten op zondagmorgen zijn wij op zoek naar een organist en/of pianist. Ons vaste organisten team is de laatste tijd door verschillende omstandigheden kleiner geworden.
Daardoor krijgen wij in de loop van dit jaar de planning niet meer rond en bij verhindering van organisten zijn er geen reserves meer.

Nieuws

Vacatures kinder- en jeugdwerk

Jeroen Knol schreef er onlangs al over; eind juni hebben we een mooie en constructieve bijeenkomst gehad waarbij alle vrijwilligers betrokken bij de oppas, stinskids en tienerdienst waren uitgenodigd. We zijn de plannen nog aan het uitwerken maar de insteek is dat we vanaf het nieuwe seizoen elke zondag dienst draaien voor alle kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ook de tienerdienst zal met een vast programma gaan werken.

Zondagsbrief